Hvordan ved jeg, at min gratis prøveperiode er opsagt?

Når du opsiger din gratis prøveperiode i løbet af 7 dage, vil du modtage en automatisk bekræftelse på email fra os, at dit prøveperiode er opsagt. Tjek venligst dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget denne email fra os i din indbakke. Bemærk, at opsigelsen kun er gyldig, hvis du har modtaget en bekræftelse fra os pr. email.

Hvis du ikke har modtaget denne bekræftelse, kan det skyldes, at du enten har oplyst en forkert email adresse ved registrering af dit medlemsskab (du kan tjekke dine egne oplysninger under "Kontostatus" på "Min Side" og rette din email adresse til den rigtige), og vi har derfor sendt en bekræftelse til en forkert email adresse, eller fordi du har opsagt dit medlemsskab, efter dit årsmedlemskab allerede var påbegyndt. I dette tilfælde gælder opsigelse fra udløbet af indeværende abonnementsperiode, og du vil modtage email med bekræftelsen, når dit medlemsskab udløber.