Hvordan tilføjer jeg en ny e-mailadresse til min konto?

Har du fået en ny e-mailadresse eller har du flere e-mailadresser, som du benytter dig af, kan du ændre eller tilføje e-mailadresser til din brugerkonto. Du kan have op til 5 mailadresser tilknyttet den samme konto.

Log ind på din brugerkonto på 123kort.dk med din nuværende email. Tilgå din profil via din "Min side" eller brug dette link:

https://www.123kort.dk/profil/emails/

Hvis du oprindeligt er kommet til at tilføje en forkert eller ugyldig e-mailadresse til din konto vælg da den første mulighed "Jeg vil gerne skifte min email adresse"

Hvis du vil tilføje andre e-mailadresser til din konto, vælg da venligst muligheden "Jeg vil gerne tilknytte en ekstra email adresse til min konto".

Vi anbefaler, at du beholder din gamle e-mailadresse som en sekundær email tilknyttet din konto i tilfælde af at dine kontakter bruger den gamle email til at sende dig ekort. På denne måde vil alle dine kort blive opbevaret det samme sted.